אחרי שספגה 2:2 דרמטי מעירוני טבריה וגם הודחה מהגביע, ורגע לפני המפגש הגדול מול מכבי חיפה בליגה, מכבי תל אביב חזרה הערב (שבת) לבלומפילד ואירחה את מכבי נתניה במסגרת המחזור ה-19. הצהובים שבו למסלול הניצחונות עם 1:4 גדול על היהלומים, כאשר בסיום דיבר מאמן האלופה – ז’רקו לאזטיץ’.
“אני מסופק מהמשחק היום, זה ניצחון טוב בשבילנו. פחות אהבתי את המחצית השנייה, איבדנו ריכוז וספגנו, צריכים לשפר את זה. כלום לא השתנה מהמשחקים הקודמים, רק שכבשנו גולים בזמן המתאים. היו בעיות בשני המשחקים הקודמים, והיינו יותר מרוכזים. כעסתי על זה שספגנו היום, היריבה עשתה פעולה מדהימה וספגה”.
על מצב ההגנה: “הפתרונות? פשוט להיות טובים יותר. על גרינפלד: “אני מאוד מרוצה מהשיפוט היום”. על השלט שתלו נגד שיטת המשחק (המערך) בקריית שלום: “באמת? לא שמעתי על זה… אוקיי. אין לי זמן לחשוב על דברים כאלה, אני מנסה לגרום לקבוצה שלי להשתפר ולהיות יותר מרוכזת כדי לא לספוג שערים”.
על המשחקים הבאים: “היינו לפני במומנטום רע, אולי עכשיו ניכנס למומנטום טוב. זה סיפור אחר לגמרי, אנחנו צריכים לנסוע לנורבגיה וננסה לעשות את הטוב ביותר שלנו שם. אני מרוצה מהקבוצה, כמובן שכולם שופטים רק תוצאות, אבל אני לא חושב ככה. אני שופט לפי פרמטרים רבים”.
גם יוסי אבוקסיס, שהיה מורחק היום, דיבר בסיום: “היה קשה ומבאס לראות את ההפסד מהיציע. אני חושב שהגענו למשחק הזה מאוד קצרים, בטח במרכז השדה ששם הפסדנו את המשחק בגלל איבודי הכדור שלנו. גם במחצית השנייה המשכנו להילחם והשחקנים לא ויתרו. קבוצת כדורגל צריכה להסתדר גם עם מאמן מורחק, היינו מאוד לא חכמים במשחק שלנו”.
מאמן היהלומים המשיך על הפנדל הראשון: “אני באמת לא יודע, זו הייתה שריקה קלה מדי, אבל שזה קבוצה גדולה קל מאוד לשרוק. פנדל שני יכול להיות שכן, פנדל ראשון חד משמעית הייתה שריקה קלה מדי. לצערי אלה ב-VAR ממשיכים...”.
“אילתרנו מרכז שדה היום. שחקנים כמו ורגאס, מאור לוי או עוז בילו, זה היה קשה מאוד ואין לנו 30 שחקנים בסגל. יחד עם זאת, עשינו המון טעויות שאסור לנו לעשות בכל מערך או בכל הרכב, הזמנו את הלחץ שמכבי ת”א עשו ועל זה אני מאוד מאוכזב. אני שמח לפחות שוורגאס נכנס, וגם עוד יחזרו ויהיה לנו סגל מלא”.
על דניאל דאפאאה: “הוא עשה בנוער עבודה טובה, מגיע לאנשים בנוער קרדיט שהם קידמו אותו. אני שמח על ההתקדמות שלו, יש לו עוד הרבה דברים לשפר, אבל אני מאמין שהוא יהיה שחקן מצוין בליגה הזו”. “יש קבוצות שבסיטואציה שלנו יכלו להתפרק, אנחנו כן עשינו התקדמות ונמשיך לקראת שבוע הבא”.