איציק כלפי
|
אליניב ברדה והפועל תל אביב עם חיזוק נוסף לחלק הקדמי – איתמר שבירו, חלוצה של מכבי נתניה בשנה וחצי האחרונות, חתם הבוקר (רביעי) במועדון האדום ויושאל אליו עד לתום העונה הנוכחית עם אופציית רכישה.
הוא ילבש את החולצה עם המספר 99 ויערוך את אימון הבכורה שלו כבר הבוקר. בנוסף, אצל האדומים מנסים לצרף זר או שניים, כשאחד השמות שעלו הוא הקשר האחורי אנדרה פוקו ששיחק בשנה שעברה בהפועל באר שבע. כחלק מהשינויים בסגל ייתכן כי יעקב בריהון, שכבש שער בכורה בניצחון על נוף הגליל, יעזוב את הקבוצה כדי לקבל דקות משחק משמעותיות.
שבירו אמר לאחר החתימה: “אני נרגש מאוד לחתום במועדון ענק כמו הפועל תל אביב. בטוח שכולנו ביחד, עם העוצמות של הקהל, נעשה את הטוב ביותר וניקח את הקבוצה אל המקום אליו היא שייכת. מבחינתי הפועל תל אביב זה לא עוד מועדון ואני כבר מחכה ללבוש את המדים האדומים ולשחק מול הקהל האדום. יאללה הפועל”.
החלוץ בן ה-26 הגיע למחלקת הנוער של הפועל באר שבע בגיל נוער, ואת הופעת הבכורה שלו בבוגרים ערך בסוף עונת 2016/17. בהמשך הושאל להפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית, ובמשך שנתיים ערך במדיה 68 הופעות ליגה בהן כבש 15 שערים.
בעונת 2020/21 חזר מהשאלה ובמדי באר שבע רשם 33 הופעות בכל המסגרות בהן כבש ארבעה שערים ובישל שניים נוספים. עונה לאחר מכן הושאל לקריית שמונה לשנה אחת, בסיומה הקבוצה הצפונית רכשה אותו מבאר שבע. סך הכל בשנתיים בקבוצה הצפונית רשם 72 הופעות בכל המסגרות, כבש 29 שערים והוסיף שלושה בישולים. בקיץ 2023 נרכש ע"י מכבי נתניה, ואת מדיה לבש בעונה וחצי האחרונות. בתקופה זו שיחק 54 פעמים בכל המסגרות וכבש שבעה שערים.