מערכת ONE
|

קימיך (צילום מסך)
ג’ושוע קימיך נמצא במוקד הכותרות בבאיירן מינכן בתקופה האחרונה, לאחר הדיווח לפיו הקבוצה משכה את ההצעה שלה אליו לחוזה חדש. הקשר מסיים את חוזהו בקיץ ובסיום הניצחון על לברקוזן בשמינית גמר ליגת האלופות, הוא התבקש להתייחס לעתידו ופתח הכל.
מקס אברל אמר שאתה לא חמדן.
"גם אני לא מרגיש שאני חמדן לחלוטין. זה לא עניין של לסחוט את האירו האחרון. מקס יודע את זה. ניהלנו שיחות טובות מאוד. אני גם שם לב שמקס מאוד כן ונלחם. אני מאוד מעריך את זה", אמר קימיך
האם מועדונים אחרים משחקים תפקיד?
"כן".
אילו מועדונים?
"אני לא אגיד את זה".
קימיך אף טען: "התכנון שלי היה לקבל החלטה לפני פגרת הנבחרות. המועדון לא רצה בכך, וזה לגיטימי. אני מעריך שהם נתנו לי הרבה זמן. היה חשוב לי לפתוח את העונה הזו בצורה טובה אחרי עונה קשה ולבנות מחדש את מערכת היחסים בינינו. עכשיו המועדון רצה לקבל החלטה לפני שני המשחקים מול לברקוזן. עבורי הפציעה סיבכה מעט את העניינים, מבלי להיכנס לפרטים. אבל תהיה החלטה בקרוב. אני לא יודע אם זה יהיה בין שני המשחקים נגד לברקוזן, אבל זה יהיה לכל המאוחר לפני פגרת הנבחרות".
קימיך לפני גרימלדו (רויטרס)הגרמני הוסיף: “הכדור לא במגרש שלי, אלא במגרש של המועדון. הודלף לתקשורת שהצעת החוזה נמשכה, אבל בתקשורת שלי עם המועדון זה לא מה שנאמר לי. ההחלטה תתקבל בקרוב”.
מנכ"ל באיירן יאן-כריסטיאן דריזן אמר על השאלה האם המועדון עדיין רוצה להאריך את חוזהו של קימיך: "נראה מה יביאו הימים הקרובים, כבר אמרנו שהצעת החוזה נמשכה, זה לא חדש".
מקס אברל סיכם: "אנחנו רוצים החלטה. אבל אני רוצה להבהיר שוב: הוא לא חמדן. זה שטויות. כל אחד מייצג את העמדה שלו. בשלב מסוים תתקבל החלטה – בקרוב. זה מה שאנחנו רוצים".