יום שלישי, 14.01.2025 שעה 02:02

ארסנל זכתה באליפות לראשונה בתולדותיה

סיום מרתק בארגנטינה: אלופת הקלאוסורה החדשה ניצחה 0:1 את בלגראנו, טיגרה שהתמודדה על התואר סיימה ב-2:2 עם אינדפנדיינטה וגם ניצלה מירידה

|
קרלוס קמפסטריני מניף את גביע האליפות (רויטרס)
קרלוס קמפסטריני מניף את גביע האליפות (רויטרס)

טורניר הקלאוסורה בארגנטינה הסתיים במחזור נעילה מרתק בסופו ארסנל דה סרנדי זכתה באליפות ראשונה בתולדותיה. הקבוצה הקטנה מפרברי בואנוס איירס ניצחה 0:1 את בלגראנו משער של ליסנדרו לופס (לא החלוץ המפורסם).

טיגרה, שהגיעה למחזור הסיום עם אותו מספר נקודות כמו ארסנל והייתה יכולה לכפות עליה משחק אליפות, סיימה רק ב-2:2 ביתי מול אינדפנדיינטה. טיגרה גם ניצלה ברגע האחרון ממבחנים על הירידה וסיימה במקום ה-16 בטבלת הירידות.

בוקה ג'וניורס, שהתבשרה כי בעונה הבאה תשחק מול ריבר פלייט בסופר קלאסיקו, הייתה עם סיכוי קלוש לזכות באליפות והפסידה 3:1 לאול בויס.

באנפילד ירדה לליגת המשנה אחרי שהובסה 3:0 על ידי קולון במשחק שהופסק. סן לורנצו תשחק במבחנים על הירידה מול אינסטיטוטו מליגת המשנה ששופאת לעלות. סן לורנצו ניצחה 1:3 את סן מרטין שתתמודד במבחנים מול רוסריו סנטרל מליגת המשנה.

אוהדי ארסנל חוגגים (רויטרס)
אוהדי ארסנל חוגגים (רויטרס)
 

חואן סבסטיאן ורון פרש מכדורגל אחרי ה-2:2 של אסטודיאנטס מול אוניון סנטה פה. השחקן שמכונה "המכשפה הקטנה" ושיחק בין היתר בפארמה, לאציו, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי ואינטר, תלה את הנעליים אחרי קריירה ארוכה. במשחק נוסף אתלטיקו רפאלה הבטיחה את ההישארות עם 1:3 על גודוי.

אסור לפספס
נגןיפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
יפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
נגןממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
ממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
נגןרונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
רונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
נגןהנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
הנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */