יום שני, 13.01.2025 שעה 01:44

לוגו על השרוול: הסכם החסות החדש של מכבי ת"א

הצהובים סגרו הסכם חסות חדש עם שלמה מוטורס, במסגרתו לוגו החברה יופיע על שרוול הקבוצות השונות של המועדון. מנספורד: "מצפים להתחלת שיתוף הפעולה"

|
קניקובסקי, פרץ וסטואיץ' (האתר הרשמי של מכבי ת
קניקובסקי, פרץ וסטואיץ' (האתר הרשמי של מכבי ת"א)

מכבי תל אביב הודיעה היום (שני) שסגרה על הסכם חסות עם שלמה מוטורס, יבואנית דגמי BYD לישראל. במסגרת הסכם החסות יופיע לוגו המותג על שרוול המדים הרשמיים של קבוצות המועדון.

מנכ"ל מכבי ת"א, בן מנספורד, אמר: "מועדון הכדורגל מכבי תל אביב שמח לקבל בברכה כנותנת חסות חדשה את BYD – ספקית הרכבים החשמליים הגדולה בישראל והמובילה בעולם בתחום מכירות רכבי אנרגיה חדשה. כולנו מצפים להתחלת שיתוף הפעולה איתם ואנו שמחים לצרף את BYD למשפחת מכבי תל אביב".

מנכ״ל שלמה מוטורס, ג'קי אביב, אמר: "שיתוף פעולה בין שני מותגים מובילים וחזקים בתחומם הוא אך טבעי. כחלק בלתי נפרד מהרצון שלנו להגיע לקהלים חדשים ולציבור הרחב ובדומה ל- BYD הגלובלית שלקחו חסות על טורניר היורו האחרון, אנו יוצאים בשיתוף פעולה מסחרי עם אלופת המדינה בכדורגל, מכבי ת״א. כולנו תקווה שיחד נגיע להישגים ושיאים חדשים".

השנה ייצרה BYD, יצרנית הרכב החשמלי (NEVs) הגדולה בעולם, את הרכב החשמלי ה-10 מיליון שלה. שלמה מוטורס, המייצגת את חברת BYD בישראל, משווקת מסוף 2022 את כלי הרכב של המותג בישראל.   

אסור לפספס
נגןרונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
רונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
נגןהנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
הנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
נגןדמבלה מפתיע: "ליאו מסי יותר מהיר ממני"
דמבלה מפתיע: "ליאו מסי יותר מהיר ממני"
נגןפאטצ'י פותח את הבוקר עם כאפה מערן זהבי
פאטצ'י פותח את הבוקר עם כיפכוף מערן זהבי
/* LAST / NEXT ROUNDs */