יום שלישי, 14.01.2025 שעה 18:27

אליפות אירופה 2025 בהתעמלות מכשירים בוטלה

איגוד ההתעמלות האירופאי החליט לבטל את התחרות שתוכננה ל-2025 בת"א. מהאיגוד הישראלי נמסר: "מבינים את השיקולים להחלטה, אך עם זאת ליבנו נחמץ"

|
ארטיום דולגופיאט (רויטרס)
ארטיום דולגופיאט (רויטרס)

בישיבת הוועד המנהל של איגוד ההתעמלות האירופאי הוחלט לבטל את אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים, שתוכננה להתקיים בשנת 2025 באקספו תל אביב. 

החלטה זו התקבלה לאור חוסר הוודאות הביטחוני השורר במדינה והחשש מצד האיגוד האירופאי לקיום התחרות היוקרתית. 

מאיגוד ההתעמלות נמסר: “זוהי הודעת הביטול השלישית שאנו נאלצים להוציא על ביטול אירועים בינלאומיים יוקרתיים שהיו צריכים להתקיים בישראל. החל מאליפות העולם באקרובטיקה, גביע האתגר בהתעמלות אמנותית וכעת- אליפות אירופה בהתעמלות מכשירים”.

“אנו מבינים את השיקולים אשר הובילו להחלטה זו, אך יחד עם זאת ליבנו נחמץ. עבדנו הרבה בשנים האחרונות כדי להביא את ישראל לקדמת הבמה בזירה הדיפלומטית והבאת אירועים בינלאומיים נחשבים לישראל, והתחושה היא קשה. למרות כל זאת, אנחנו לא ננוח ונמשיך לפעול כדי להביא תחרויות לישראל, בתקווה שהמצב הביטחוני יאפשר זאת”.

אסור לפספס
נגןיפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
יפן: אימון הקפצת כדור תוך כדי קפיצה בחבל
נגןממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
ממריאה: סאן מזרחי קוטפת עוד קמפיין
נגןרונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
רונאלדו נקרע מצחוק מאוהד שמחקה אותו
נגןהנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
הנכד ענק: צמד שערים ובישול לריי בוזגלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */